CPO De Witte Wilgen

Samen bouwen in Schuytgraaf

Op de overgang van Schuytgraaf naar de weidse uiterwaarden van de Neder-Rijn ligt de kavel De Witte Wilgen. Dit voorjaar start de gemeente Arnhem met de verkoop van deze kavel voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. De kavel biedt straks de ruimte aan zeven particulieren die samen hun eigen deelbuurtje vormgeven.

Witte Wilgen

 

Wat is CPO?

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) is een vorm van samenbouw. Bij CPO gaat alles gezamenlijk. Een groep mensen vormt een collectief en organiseert zich in bijvoorbeeld een stichting of vereniging. De gemeente verkoopt de grond aan het collectief. Bij de ontwikkeling van de woningen treedt de groep gezamenlijk op als opdrachtgever voor de architect, de bouwbegeleider en/of de aannemer/bouwer.

Ligging

 

De kavel De Witte Wilgen ligt in het meest noordelijke puntje van Wilgenvliet, door een watergang gescheiden van de Achterstraat. Deze straat begrenst Schuytgraaf aan de noordzijde. De ontsluiting van de kavel ligt  aan de zuidkant, aan de straat "Basculebrug". De kavel waarop de zeven woningen gebouwd worden heeft een oppervlakte van ca. 2.655 m².

Hoe de kavel ingedeeld wordt bepaalt (binnen de randvoorwaarden) de CPO-groep zelf. De CPO-groep bepaalt dus zelf waar de woningen worden gebouwd, waar de parkeerplaatsen voor auto's of fietsen komen, waar de (gezamenlijke) tuin komt. De aansluitingmogelijkheid op kabels en leidingen liggen klaar in de Basculebrug; vanaf daar regelen jullie het allemaal zelf.

Meer informatie? Kijk op de website van het Vastgoedplein.

Ga naar vastgoedplein

lifestyle

 

Blijf op de hoogte


Wilgenvliet wordt een bijzondere buurt op de grens van de wijk en de uiterwaarden. De ontwikkelaars van de verschillende deelbuurtjes presenteren op deze website hun eerste schetsontwerpen, geven je een indruk van het toekomstige aanbod en laten je weten wanneer de verkoop start. Wil je niets missen? Schrijf je dan in als belangstellende. We houden je graag op de hoogte.

aanmelden

 

MELD JE NU AAN

Wilgenvliet is een buurt in ontwikkeling. Door je aan te melden houden wij je automatisch op de hoogte over de laatste ontwikkelingen

 

Aanmeldformulier