Parkpaviljoen Wilgenvliet

Parkpaviljoen Wilgenvliet, met 33 koopappartementen, komt op de grens van het huidige Schuytgraaf en Wilgenvliet, omgeven door een park en gelegen aan het water. Door de vorm en de gebruikte materialen past het gebouw goed in zijn landschappelijke omgeving. Bij de bouw van dit appartementencomplex wordt rekening gehouden met de groene omgeving. Zo worden in het buitenmetselwerk nestkasten voor vogels en vleermuizen opgenomen. Rondom Parkpaviljoen Wilgenvliet worden wilgen aangeplant. Wie bij mooi weer even aan het water wil zitten, kan daarvoor gebruik maken van de steiger bij het water.

33 appartementen met buitenruimte

Parkpaviljoen | 33 comfortabele appartementen

100% uitverkocht!

 

-  33 comfortabele appartementen
-  29 driekamerappartementen die in grootte variëren in grootte van 76 m2 tot 90 m2
-  4 vierkamerappartementen van 105 m2 groot
-  Alle appartementen beschikken over een eigen balkon of loggia

Zoals je mag verwachten van een appartement, zijn ook deze appartementen van alle gemakken voorzien en geven ze je alle ruimte om te wonen, werken en ontspannen. Inmiddels zijn alle appartementen verkocht.

 

Blijf op de hoogte


Wilgenvliet wordt een bijzondere buurt op de grens van de wijk en de uiterwaarden. De ontwikkelaars van de verschillende deelbuurtjes presenteren op deze website hun eerste schetsontwerpen, geven je een indruk van het toekomstige aanbod en laten je weten wanneer de verkoop start. Wil je niets missen? Schrijf je dan in als belangstellende. We houden je graag op de hoogte.

aanmelden

 

Wilgenvliet

MELD JE NU AAN

Wilgenvliet is een buurt in ontwikkeling. Door je aan te melden houden wij je automatisch op de hoogte over de laatste ontwikkelingen

 

Aanmeldformulier