Zelfbouwkavels Groene Wilgen

Aan de meest noordelijke rand van Wilgenvliet, grenzend aan het agrarisch gebied aan de Achterstraat, liggen de zelfbouwkavels "De Groene Wilgen". Op deze plek met uitzicht over de uiterwaarden en de stuwwallen geef je je eigen woning vorm. Je inspiratie haal je uit de bestaande wederopbouw-boerderijen in de omgeving. Aan de karakteristieke uitstraling van deze woningen geef je je eigen draai met moderne toepassingen. Hier kun je als bewoner aan de slag met de voordelen van zelfbouw. Op een simpelweg unieke plek in Arnhem!

Alle 5 kavels zijn verkocht.

Je ontwerp

Je bouwt je eigen huis-met-kap in de stijl van de jaren '50. Een kloeke woning, duidelijk en massief van vorm. Maar ontworpen met de verrassende detailleringen die de bouw in deze jaren zo kenmerkt. En natuurlijk voorzie je je nieuwe huis van alle moderne gemakken en het comfort van nu. De indeling van de woning bepaal je zelf, zodat de woning je als een maatpak past.

Bij het ontwerpen van je woning houd je rekening met de gestelde bouw- en beeldregieregels. Zowel de eisen zoals vastgelegd in wetten en bepalingen (bouwbesluit, bestemmingsplan en dergelijke) als de afspraken die specifiek voor de kavels op deze plek gelden. Deze kunnen betrekking hebben op het ontwerp, de bouw en het gebruik van de woning. Dit alles lees je na in de brochure "De Groene Wilgen - stads wonen in de uiterwaarden".

Je kunt de brochure als PDF downloaden of een exemplaar aanvragen. De aanvullende informatie waarnaar in de brochure wordt verwezen vind je op www.vastgoedplein.nl/aanbod/woonkavel/de-groene-wilgen/ onder het tabblad "meer informatie".

Artist Impression van de te bouwen woningen aan de Tuibrug

 

Natuurinclusief

In De Groene Wilgen woon je rustig, als het ware met je rug naar de stad, en uitkijkend over het groene weidse landschap. Je geniet van de zwaluwen, vlinders en egels die het landschap bevolken. Bij de bouw van je woning en de inrichting van je tuin draag je bij aan de lokale biodiversiteit en natuurwaarden; voor ten minste een tweetal diersoorten voeg je extra groen toe in de tuin of realiseer je nestgelegenheid in je woning. Van de gemeente Arnhem krijg je een tuinontwerpsessie aangeboden om je daarmee te helpen.

 

Blijf op de hoogte


Wilgenvliet wordt een bijzondere buurt op de grens van de wijk en de uiterwaarden. De ontwikkelaars van de verschillende deelbuurtjes presenteren op deze website hun eerste schetsontwerpen, geven je een indruk van het toekomstige aanbod en laten je weten wanneer de verkoop start. Wil je niets missen? Schrijf je dan in als belangstellende. We houden je graag op de hoogte.

aanmelden

 

MELD JE NU AAN

Wilgenvliet is een buurt in ontwikkeling. Door je aan te melden houden wij je automatisch op de hoogte over de laatste ontwikkelingen

 

Aanmeldformulier