De Blauwe Wilgen

Roosdom Tijhuis is in samenwerking met BPD volop bezig met de ontwikkeling van deelplan Wilgenvliet (veld 2) in de nieuwbouwwijk Schuytgraaf te Arnhem. Wilgenvliet raakt aan alle kanten de hoofdgroenstructuur van Schuytgraaf. Aan de west- en zuidzijde is een brede watergang gesitueerd, aan de noordzijde het rivierenlandschap en aan de oostkant een robuuste groenzone. Deze landschappelijke omgeving vormt de basis voor de woonkwaliteit van het veld. 

 

Fase 3

Fase 3 | 32 woningen

VERKOOP GESTART!

Goed nieuws in Arnhem! Na de succesvolle verkoop van fase 1 en 2 is Roosdom Tijhuis gestart met de verkoop van De Blauwe Wilgen fase 3.

Woningtype Groenrijck
8 twee-onder-een-kapwoningen

Woningtype Beeldrijck
4 twee-onder-een-kapwoningen

Woningtype Sfeerrijck
6 eengezinswoningen

Woningtype Talrijck
7 eengezinswoningen

Woningtype Zinrijck
7 eengezinswoningen

Deze energiezuinige woningen worden zéér compleet opgeleverd:
+ Inclusief keukencheque
+ Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
+ Inclusief gemetselde berging
+ Gasloos wonen (stadsverwarming)
+ Duurzaam en energiezuinig
+ Veel keuze- en indelingsmogelijkheden

Verkoop van € 282.500,- tot € 475.000,- vrij op naam 

Heeft u interesse in een woning? Dan kunt u zich vanaf 20 mei gelijk inschrijven om kans te maken op een optie. Vanaf de start van de verkoop vindt u alle informatie op de projectwebsite. Daarnaast kunt u zich tot woensdag 27 mei, 12:00 uur inschrijven voor een optie bij de makelaar. Daarna zullen de opties worden toegewezen aan de gelukkigen. Na 27 mei is het nog mogelijk om je in te schrijven als reservekandidaat.

 

Wilgenvliet

 

Blijf op de hoogte


Wilgenvliet wordt een bijzondere buurt op de grens van de wijk en de uiterwaarden. De ontwikkelaars van de verschillende deelbuurtjes presenteren op deze website hun eerste schetsontwerpen, geven je een indruk van het toekomstige aanbod en laten je weten wanneer de verkoop start. Wil je niets missen? Schrijf je dan in als belangstellende. We houden je graag op de hoogte.

aanmelden

 

MELD JE NU AAN

Wilgenvliet is een buurt in ontwikkeling. Door je aan te melden houden wij je automatisch op de hoogte over de laatste ontwikkelingen

 

Aanmeldformulier