De Blauwe Wilgen

Roosdom Tijhuis is in samenwerking met BPD volop bezig met de ontwikkeling van deelplan Wilgenvliet (veld 2) in de nieuwbouwwijk Schuytgraaf te Arnhem. Wilgenvliet raakt aan alle kanten de hoofdgroenstructuur van Schuytgraaf. Aan de west- en zuidzijde is een brede watergang gesitueerd, aan de noordzijde het rivierenlandschap en aan de oostkant een robuuste groenzone. Deze landschappelijke omgeving vormt de basis voor de woonkwaliteit van het veld. 

 

Fase 2

Fase 2B | 14 woningen

START VERKOOP: VRIJDAG 6 DECEMBER


Op vrijdag 6 december start Roosdom Tijhuis met de verkoop van De Blauwe Wilgen fase 2b. Het aanbod bestaat uit 14 prachtige woningen:

- Woningtype Waterrijck | 6 twee-onder-een-kapwoningen
- Woningtype Hofrijck |  8 twee-onder-een-kapwoningen

Deze energiezuinige woningen worden zéér compleet opgeleverd:
- Inclusief keukencheque
- Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
- Inclusief gemetselde berging
- Gasloos wonen (stadsverwarming)
- Duurzaam en energiezuinig
- Veel keuze- en indelingsmogelijkheden

Verkoop van € 404.500,- tot € 489.500,- vrij op naam 

Van 15:00 tot 17:00 uur bent u van harte welkom bij de kantoren van Strijbosch Thunnissen Makelaars (Fortunastraat 37, Arnhem) en Roel Willemsen Makelaars (Ella Fitzgeraldstraat 37, Arnhem), daar staan hun teams u graag te woord. Tevens ontvangt u de verkoopdocumentatie zoals oppervlaktes, plattegronden en brochures. 

Heeft u interesse in een woning? Dan kunt u zich gelijk inschrijven om kans te maken op een optie. Bent u verhinderd? Geen probleem. Vanaf de start van de verkoop vindt u tevens alle informatie op deze website. Daarnaast kunt u zich tot vrijdag 13 december, 12:00 uur inschrijven voor een optie bij de makelaars. Daarna zullen de opties worden toegewezen aan de gelukkigen.

Graag tot vrijdag 6 december!

 

Fase 2A | 14 woningen

NOG ENKELE WONINGEN BESCHIKBAAR!


Roosdom Tijhuis is op 2 oktober gestart met de verkoop van fase 2 van De Blauwe Wilgen in plan Wilgenvliet! Het aanbod bestaat uit 14 prachtige nieuwbouwwoningen:

- Woningtype Waterrijck | 6 twee-onder-één-kap woningen direct aan het water
- Woningtype Hofrijck | 8 twee-onder-één-kap woningen tussen het groen

Heb je interesse in een woning? Dan kun je je inschrijven voor een optie bij de makelaars. Daarna zullen de opties worden toegewezen aan de gelukkigen.

Fase 1

Fase 1 | 19 woningen

UITVERKOCHT

Op 10 juli is de verkoop van de allereerste woningen in plan Wilgenvliet van start gegaan! Het aanbod bestaat uit 19 prachtige nieuwbouwwoningen:

- 6 twee-onder-één-kap woningen (type Wilgen aan het water)
- 2 hoek- en 3 tussenwoningen (type Wilgen aan het groen)
- 2 hoek- en 6 tussenwoningen (type Wilgen op de hoek)

De twee-onder-één-kap woningen zijn uniek gelegen en hebben vrij uitzicht op het water. Ook de rijwoningen zijn gunstig gelegen met een bufferzone voor de deur (trottoir, groenstrook). Deze energiezuinige woningen worden hier gebouwd (fase 1) en zéér compleet opgeleverd.

De woningen in fase 1 zijn inmiddels allemaal verkocht.

Wilgenvliet

 

Blijf op de hoogte


Wilgenvliet wordt een bijzondere buurt op de grens van de wijk en de uiterwaarden. De ontwikkelaars van de verschillende deelbuurtjes presenteren op deze website hun eerste schetsontwerpen, geven je een indruk van het toekomstige aanbod en laten je weten wanneer de verkoop start. Wil je niets missen? Schrijf je dan in als belangstellende. We houden je graag op de hoogte.

aanmelden

 

MELD JE NU AAN

Wilgenvliet is een buurt in ontwikkeling. Door je aan te melden houden wij je automatisch op de hoogte over de laatste ontwikkelingen

 

Aanmeldformulier