De Blauwe Wilgen | Uitverkocht!

Roosdom Tijhuis is in samenwerking met BPD volop bezig met de ontwikkeling van deelplan Wilgenvliet (veld 2) in de nieuwbouwwijk Schuytgraaf te Arnhem. Wilgenvliet raakt aan alle kanten de hoofdgroenstructuur van Schuytgraaf. Aan de west- en zuidzijde is een brede watergang gesitueerd, aan de noordzijde het rivierenlandschap en aan de oostkant een robuuste groenzone. Deze landschappelijke omgeving vormt de basis voor de woonkwaliteit van het veld. 

 

Fase 4

Fase 4B | 22 woningen

UITVERKOCHT

Goed nieuws in Arnhem! Na de succesvolle verkoop van de 21 woningen in plan Schuytgraaf fase 4a, gaat Roosdom Tijhuis op dinsdag 13 juli opnieuw in verkoop met 22 fraaie eengezinswoningen. Het betreft de allerlaatste fase van Roosdom Tijhuis in dit plan.

Woningtype Zinrijck
22 eengezinswoningen

De woningen worden zéér compleet aangeboden:
+ Inclusief keukencheque
+ Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
+ Inclusief gasloos wonen (stadsverwarming)
+ Veel keuze- en indelingsmogelijkheden
+ Super duurzaam en klaar voor de toekomst, conform de allerlaatste BENG-eisen

Wilgenvliet

 

Blijf op de hoogte


Wilgenvliet wordt een bijzondere buurt op de grens van de wijk en de uiterwaarden. De ontwikkelaars van de verschillende deelbuurtjes presenteren op deze website hun eerste schetsontwerpen, geven je een indruk van het toekomstige aanbod en laten je weten wanneer de verkoop start. Wil je niets missen? Schrijf je dan in als belangstellende. We houden je graag op de hoogte.

aanmelden

 

MELD JE NU AAN

Wilgenvliet is een buurt in ontwikkeling. Door je aan te melden houden wij je automatisch op de hoogte over de laatste ontwikkelingen

 

Aanmeldformulier