De Blauwe Wilgen

Roosdom Tijhuis is in samenwerking met BPD volop bezig met de ontwikkeling van deelplan Wilgenvliet (veld 2) in de nieuwbouwwijk Schuytgraaf te Arnhem. Wilgenvliet raakt aan alle kanten de hoofdgroenstructuur van Schuytgraaf. Aan de west- en zuidzijde is een brede watergang gesitueerd, aan de noordzijde het rivierenlandschap en aan de oostkant een robuuste groenzone. Deze landschappelijke omgeving vormt de basis voor de woonkwaliteit van het veld. 

 

Fase 3

Fase 3B | 25 duurzame woningen

VERKOOP GESTART!

Na de succesvolle verkoop van fase 3 is Roosdom Tijhuis op woensdag 14 oktober gestart met de verkoop van De Blauwe Wilgen Fase 3B.

Woningtype Beeldrijck
8 twee-onder-een-kapwoningen

Woningtype Sfeerrijck
3 eengezinswoningen

Woningtype Talrijck
7 eengezinswoningen

Woningtype Zinrijck
7 eengezinswoningen

De woningen worden zéér compleet aangeboden:
+ Inclusief keukencheque
+ Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
+ Inclusief berging
+ Gasloos wonen (stadsverwarming)
+ Duurzaam en energiezuinig: EPC 0,26!
+ Veel keuze- en indelingsmogelijkheden
+ Groenverklaring mogelijk

 

START VERKOOP WOENSDAG 14 OKTOBER

De verkoop van dit royale plan is gestart op woensdag 14 oktober. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus is er gekozen voor een inloop bij de makelaars. U kunt vanaf woensdag 14 oktober de verkoopdocumentatie afhalen bij één van de verkopende makelaars. Dit kan tijdens kantooruren. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd bij de informatieverstrekking. Tevens staat alle verkoopinformatie vanaf woensdag 14 oktober op deze projectwebsite.

Vanaf 14 oktober kunt u het inschrijfformulier downloaden op de website of opvragen via de makelaars. Indien u kans wilt maken op een optie kunt u zich tot uiterlijk woensdag 21 oktober, 12:00 uur inschrijven bij onderstaande makelaars. Na de sluitingsdatum zullen de woningen worden toegewezen aan de gelukkigen.

Wilgenvliet

 

Blijf op de hoogte


Wilgenvliet wordt een bijzondere buurt op de grens van de wijk en de uiterwaarden. De ontwikkelaars van de verschillende deelbuurtjes presenteren op deze website hun eerste schetsontwerpen, geven je een indruk van het toekomstige aanbod en laten je weten wanneer de verkoop start. Wil je niets missen? Schrijf je dan in als belangstellende. We houden je graag op de hoogte.

aanmelden

 

MELD JE NU AAN

Wilgenvliet is een buurt in ontwikkeling. Door je aan te melden houden wij je automatisch op de hoogte over de laatste ontwikkelingen

 

Aanmeldformulier